Werken bij BAZ

Werken bij BAZ

Heb jij interesse om te komen werken bij een van Nederlands meest ondernemende en toegankelijke bouwkundig adviseurs? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wij zoeken nog specialisten met een bouwkundige technische achtergrond én hebben regelmatig ruimte in ons team voor nieuw talent. Wij weten namelijk als geen ander dat er in ons vakgebied geen betere leerschool bestaat dan de praktijk. Wij bieden specifieke opleidingsprogramma’s aan voor jonge professionals die kennis willen maken met ons vak om hierna verder door te groeien.

Actuele vacatures

Kostendeskundige

Als kostendeskundige stel je kostenramingen en begrotingen op voor complexe bouwprojecten. Je bent het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en geeft inzicht in de volledige bouwkostenraming.

Bouwkostenadviseur

Als bouwkostenadviseur werk je aan het opstellen van kostenramingen en begrotingen voor complexe bouwprojecten.

BIM-modelleur

Als BIM-modelleur creëer jij 3D-BIM-modellen die inzicht bieden in iedere fase van het bouwproces. Je werkt hiervoor met de software Autodesk Revit en je creëert zelfstandig modellen van vaak complexe bouwprojecten.

NEN 2767 inspecteur-adviseur

Als NEN 2767 inspecteur-adviseur ga je aan de slag in ons beheer, onderhoud en exploitatie-team. Je inspecteert bouwkundige en technische gebouwelementen volgens de NEN 2767 inspecteur-adviseur conditiescore.

Trainee

Als Trainee ben je van harte welkom bij BAZ. Ben je net klaar met school en heb je nog geen idee wat voor werk er echt bij jouw past? Bij ons krijg je de vrijheid om dit te onderzoeken.

Zij-instromers

Als zij-instromer ben je van harte welkom bij BAZ. Een bouwkundige achtergrond is een pré maar ook met zij-instromers uit andere vakgebieden maken wij graag kennis.

Over
BAZ

Over BAZ
Wil je meer weten over wat ons typeert en waar onze organisatie voor staat? Wij vertellen het je graag. Ontdek onder andere meer over onze open werkcultuur en waarom collega’s met zoveel plezier bij ons werken en lang onderdeel blijven van ons team.