NEN 2767 inspecteur-adviseur

Vacature

NEN 2767 inspecteur-adviseur

Als NEN 2767 inspecteur-adviseur ga je aan de slag in ons beheer, onderhoud en exploitatie-team. Je inspecteert bouwkundige en technische gebouwelementen volgens de NEN 2767 conditiescore, en levert hiermee een belangrijke bijdrage aan het vervaardigen van o.a. meerjarenonderhoudsplannen (MJOP) en begrotingen (MJOB). Jouw advies is een belangrijke drager voor onze dienstverlening richting opdrachtgevers die veelal langdurig met ons samenwerken.

Wat je van ons kunt verwachten
Een inspirerende werkplek met interessante en complexe bouwprojecten bieden, dat is waar wij naar streven. Zodat jij met voldoende uitdaging aan de slag kunt. Je krijgt veel verantwoordelijkheid in de rol van NEN 2767 inspecteur-adviseur en je gaat veelal zelfstandig te werk. Bij BAZ vinden we (persoonlijke) ontwikkeling belangrijk en we bieden daarom veel doorgroeimogelijkheden. Je gaat werken in een team van talentvolle en ervaren bouwkundig adviseurs.

In het kort

Wat jij in huis hebt

Wat jij in huis hebt

Solliciteren
bij BAZ?

Interesse?

Stuur je motivatie en cv naar Gerben Fijn via gfijn@baz.nl. Wanneer je nog vragen hebt over de functie of over BAZ, neem dan contact op met Gerben Fijn via 06 – 22 47 15 97.

Bekijk
onze vacatures

Toch niet helemaal jouw functie? Bekijk onze andere vacatures!

Ben jij al bekend in de bouwwereld of wil je graag een start maken in ons mooie vakgebied? Dan maken we graag kennis met jou! Bekijk onze actuele vacatures en laat ons weten waar je interesse ligt.