Bouwkostenadviseur

Vacature

Bouwkostenadviseur

Als bouwkostenadviseur werk je aan het opstellen van kostenramingen en begrotingen voor complexe bouwprojecten. Je gaat aan de slag om opdrachtgevers inzicht te geven in de ontwikkeling van hun bouwproces en neemt hierin actuele marktontwikkelingen mee die impact hebben op de kostenraming van hun project.

Wat je van ons kunt verwachten
Binnen BAZ bieden we je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en ervaring op te doen als bouwkostenadviseur. Je krijgt alle kansen aangereikt om je het vak eigen te maken. Omdat wij als geen ander weten dat ervaring in de bouwwereld het beste wordt opgedaan door in de praktijk te leren. We bieden je een plek in ons team van ervaren bouwkostenadviseurs en bouwkundig specialisten, zodat jij op het vlak van bouwkosten uitgebreide kennis en ervaring kunt opdoen.

In het kort

Wat jij in huis hebt

Wat jij in huis hebt

Solliciteren
bij BAZ?

Interesse?

Stuur je motivatie en cv naar Gerben Fijn via gfijn@baz.nl. Wanneer je nog vragen hebt over de functie of over BAZ, neem dan contact op met Gerben Fijn via 06 – 22 47 15 97.

Bekijk
onze vacatures

Toch niet helemaal jouw functie? Bekijk onze andere vacatures!

Ben jij al bekend in de bouwwereld of wil je graag een start maken in ons mooie vakgebied? Dan maken we graag kennis met jou! Bekijk onze actuele vacatures en laat ons weten waar je interesse ligt.