Bouw- en investeringskosten

Het succes van (nieuw)bouwprojecten valt of staat met een nauwkeurig en actueel inzicht in uw bouw- en investeringskosten

BAZ stelt kostenramingen en begrotingen op voor projecten. Dit kan al vanaf de oriëntatiefase, bijvoorbeeld op basis van een programma van eisen, een vlekkenplan of schetsen en tekeningen.

Wij hebben jarenlange ervaring in de advisering over bouw- en investeringskosten. Ramingen en begrotingen kennen voor ons dus geen verrassingen. Zowel bij het opstellen van ramingen als bij inschrijfbegrotingen houden wij rekening met de marktontwikkelingen van het moment.

 Deze worden beïnvloed door onder andere de beschikbaarheid van grondstoffen, concurrerende prijzen, nieuwe technieken en duurzame innovaties, veranderende wet- en regelgeving en zelfs de wereldpolitiek. BAZ kijkt samen met u naar deze marktsituaties en berekent de impact hiervan door in uw bouwplannen. Indien gewenst kunnen wij meteen de doorvertaling daarvan maken naar een 3D-BIM-model en naar het meerjarenonderhoudsplan en de meerjarenonderhoudsbegroting.

Neem
contact op

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Ons team staat voor u klaar. Wij stemmen onze dienstverlening af op uw behoeften en sparren graag over uw bouwproject.