Directievoering en projectmanagement

De overgang van planvorming naar daadwerkelijke realisatie: een mijlpaal in uw bouwproces

Als directievoerder of projectmanager behartigen wij uw belangen tijdens de voorbereiding en/of uitvoering van uw bouwplannen. Wij nemen in iedere fase van uw bouwproces als centraal aanspreekpunt een sleutelpositie in. Omdat wij u voortdurend op de hoogte houden, blijft u van een afstand betrokken bij de voortgang van het project.

BAZ treedt namens u op als ‘single point of contact’ in de communicatie met alle stakeholders die betrokken zijn bij de uitvoering van uw bouwplannen. Denk hierbij aan architecten, adviseurs, aannemers, kopers en huurders.

Wij vervullen deze functie onder meer voor projectontwikkelaars, gemeenten, woningbouwverenigingen, scholengemeenschappen en zorginstellingen. Afhankelijk van de omvang van uw project en de rol die u zelf wilt behouden, voeren wij op hoofdlijnen of tot in detail de regie, met goed en kundig projectmanagement. Ook in de voorbereiding van de uitvoering kunt u rekenen op onze expertise. In deze fase van het bouwproces schakelen wij direct met betrokken adviseurs zoals architecten, constructeurs, bouwfysisch adviseurs, brandtechnisch specialisten en installatieadviseurs.

Neem
contact op

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Ons team staat voor u klaar. Wij stemmen onze dienstverlening af op uw behoeften en sparren graag over uw bouwproject.