Modelleren

BIM-model als fundatie van uw bouwproject

BAZ modelleert uw bouwplannen. Anders gezegd: wij maken een virtueel ontwerp van uw bouwproject, een zogenaamd 3D-BIM-model. Dit levert niet alleen een esthetische vertaling van de look-and-feel van uw bouwproject op, maar geeft ook volledige inzage in alle bouwkundige, constructieve en installatietechnische zaken van uw bouwplannen. Een 3D-BIM-model is allesomvattend en ontwikkelt mee vanaf het Voorlopig Ontwerp (VO) tot aan het Definitief Ontwerp (DO). U kunt bovendien direct werktekeningen uitdraaien uit het model, wel zo efficiënt! De detail inzichten die een 3D-BIM-model geeft, helpen bij het maken van ontwerpkeuzes, dragen bij aan een gedegen en gefundeerde besluitvorming en geven inzicht in de bouwkundige uitwerkingen en technische oplossingen

Het modelleerwerk voeren wij uit met de software autodesk Revit. Het BIM-model is geschikt om uit te wisselen met uw samenwerkende partners en maakt clashen tussen architecten, constructeurs, installateurs en co-makers mogelijk. Zelfs de inkoop doet u op basis van het 3D-BIM-model, waardoor verwachtingen worden gemanaged en fouten in het inkoopproces worden geminimaliseerd. 


Natuurlijk passen wij onze verregaande kennis van totale bouwprocessen toe bij het vervaardigen van uw 3D-BIM-model. Overstijgend aan enkelvoudige expertise, kijken wij vooral naar de totale realiseerbaarheid van uw bouwplannen.

Live 3D-Model check Karlo locatie

Neem
contact op

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Ons team staat voor u klaar. Wij stemmen onze dienstverlening af op uw behoeften en sparren graag over uw bouwproject.