Beheer, onderhoud en exploitatie

Kundig en pragmatisch vastgoedbeheer waarborgt de kwaliteit en waarde van uw vastgoed

Het beheer en onderhoud van uw vastgoed vraagt om lange termijn inzicht. Rekening houdend met uw plannen en wijze van exploitatie. Bij BAZ hebben wij ervaring met vrijwel alle type vastgoed en bouwtechnische zaken die invloed hebben op de kwaliteit en waarde van uw object(en).

Vaak start onze betrokkenheid met een op maat gemaakt meerjarenonderhoudsplan (MJOP), bijvoorbeeld in het kader van onze rol bij een nieuwbouwproject. Een MJOP is ook op zijn plaats wanneer u als vastgoedeigenaar of vve-beheerder besluit dat het beheer en onderhoud van uw vastgoed pragmatischer kan en meer toegespitst moet worden op uw strategische doelen.

Onze specialisten kijken waar u naar op zoek bent en hebben oog voor de vraag achter de vraag. Met onze jarenlange ervaring weten wij wat extra aandacht vraagt op het vlak van bouwkundige zaken en technische installaties. Het MJOP dat u van ons krijgt is bovendien een essentieel instrument voor u als gebouweigenaar om strategische plannen op te stellen. Ook geeft het inzicht in uw financiële verplichtingen en verantwoordelijkheden. Het plan is pragmatisch en volledig afgestemd op hoe u het wilt gebruiken. Wilt u het MJOP direct implementeren? Ook hiervoor schakelt u BAZ in.

Beheer onderhoud en exploitatie

Neem
contact op

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Ons team staat voor u klaar. Wij stemmen onze dienstverlening af op uw behoeften en sparren graag over uw bouwproject.