Stage bij BAZ

Stage bij BAZ

Heb jij interesse om stage te lopen bij Nederlands meest ondernemende en toegankelijke bouwkundig adviseurs? Dan komen wij graag met jou in contact. Wij hebben regelmatig plek voor stagiaires op onze bouwkosten- of modelleer afdeling. 

Wij weten namelijk als geen ander dat er in ons vakgebied geen betere leerschool bestaat dan de praktijk. Neem een kijkje bij onze stage vacatures en wie weet bezet jij straks een stageplek met het mooiste uitzicht van de regio.

Actuele stages

Bouwkunde (bouwkosten)

Volg jij een opleiding bouwkunde op MBO of HBO niveau? Dan hebben wij een stageplek voor jou met het mooiste uitzicht van de regio.

Als stagiaire bouwkunde word je door ervaren collega’s meegenomen in het vak van bouwkostenadviseur.

Bouwkunde (BIM-modelleren)

Volg jij een opleiding bouwkunde op MBO of HBO niveau? Dan hebben wij een stageplek voor jou met het mooiste uitzicht van de regio.

Als stagiaire bouwkunde word je door ervaren collega’s meegenomen in het vak van BIM-modelleur.

Marketing & Communicatie

Volg jij een opleiding Marketing en Communicatie op HBO-niveau? Dan hebben wij een stageplek voor jou met het mooiste uitzicht van de regio.

Als stagiaire marketing bij BAZ kan jij je eigen creativiteit en initiatief volledig benutten.

Over
BAZ

Over BAZ
Wil je meer weten over wat ons typeert en waar onze organisatie voor staat? Wij vertellen het je graag. Ontdek onder andere meer over onze open werkcultuur en waarom collega’s met zoveel plezier bij ons werken en lang onderdeel blijven van ons team.