Zij-instromers

Vacature

Zij-instromer

Ben je klaar met je huidige functie en wil je graag een start maken in ons mooie vakgebied? Dan maken wij graag kennis met jou!

Als zij-instromer ben je van harte welkom bij BAZ. Een bouwkundige achtergrond is een pré maar ook met zij-instromers uit andere vakgebieden maken wij graag kennis. Als geen ander weten wij dat ervaring in de bouwwereld het beste wordt opgedaan door in de praktijk te leren.

Samen kijken we welke functie binnen BAZ het meest passend is bij jouw interesses en kennis.
Dit kan bijvoorbeeld zijn:

  • 3D-BIM modelleur
  • Bouwkostenadviseur

Door de ervaren collega’s binnen BAZ wordt je meegenomen in de wereld van modelleren of bouwkosten. Zij nemen jou mee in hun expertise en laten jou de kneepjes van het vak zien en ervaren.

Wat je van ons kunt verwachten

Een inspirerende werkplek waarbij je met voldoende uitdaging aan de slag kunt en jezelf kunt ontwikkelingen. Je wordt omringd door talentvolle en ervaren collega’s. Bij BAZ vinden we (persoonlijke) ontwikkeling belangrijk en we bieden daarom veel doorgroeimogelijkheden.

In het kort

Wat jij in huis hebt

Wat jij in huis hebt

Solliciteren
bij BAZ?

Interesse?

Stuur je motivatie en cv naar Gerben Fijn via gfijn@baz.nl. Wanneer je nog vragen hebt over de functie of over BAZ, neem dan contact op met Gerben Fijn via 06 – 22 47 15 97.

Bekijk
onze vacatures

Toch niet helemaal jouw functie? Bekijk onze andere vacatures!

Ben jij al bekend in de bouwwereld of wil je graag een start maken in ons mooie vakgebied? Dan maken we graag kennis met jou! Bekijk onze actuele vacatures en laat ons weten waar je interesse ligt.