Kostendeskundige

Vacature

Kostendeskundige

Als kostendeskundige stel je kostenramingen en begrotingen op voor complexe bouwprojecten. Je bent het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en geeft inzicht in de volledige bouwkostenraming, vaak al vanaf de oriëntatiefase van een project. Als kostendeskundige ben je op de hoogte van actuele marktontwikkelingen en begeleid je opdrachtgevers proactief wanneer deze ontwikkelingen impact hebben op de kostenraming van hun project.

Wat je van ons kunt verwachten
Een inspirerende werkplek met interessante en complexe bouwprojecten bieden, dat is waar wij naar streven. Zodat jij met voldoende uitdaging aan de slag kunt. Je krijgt veel verantwoordelijkheid in de rol van kostendeskundige en gaat veelal zelfstandig te werk. Bij BAZ vinden we (persoonlijke) ontwikkeling belangrijk en we bieden daarom veel doorgroeimogelijkheden. Je gaat werken in een team van talentvolle en ervaren bouwkostenadviseurs en bouwkostendeskundigen.

In het kort

Wat jij in huis hebt

Wat jij in huis hebt

Solliciteren
bij BAZ?

Interesse?

Stuur je motivatie en cv naar Gerben Fijn via gfijn@baz.nl. Wanneer je nog vragen hebt over de functie of over BAZ, neem dan contact op met Gerben Fijn via 06 – 22 47 15 97.

Bekijk
onze vacatures

Toch niet helemaal jouw functie? Bekijk onze andere vacatures!

Ben jij al bekend in de bouwwereld of wil je graag een start maken in ons mooie vakgebied? Dan maken we graag kennis met jou! Bekijk onze actuele vacatures en laat ons weten waar je interesse ligt.