BIM-modelleur

Vacature

BIM-modelleur

Als BIM-modelleur creëer jij 3D-BIM-modellen die inzicht bieden in iedere fase van het bouwproces. Je werkt hiervoor met de software Autodesk Revit en je creëert zelfstandig modellen van vaak complexe bouwprojecten. Aan de hand van door jou vervaardigde 3D-BIM-modellen maken onze opdrachtgevers belangrijke keuzes en richten wij als BAZ-team een vloeiend werkproces in.

Wat je van ons kunt verwachten
Een inspirerende werkplek met interessante en complexe bouwprojecten bieden, dat is waar wij naar streven. Zodat jij met voldoende uitdaging aan de slag kunt. Je krijgt veel verantwoordelijkheid in de rol van BIM-modelleur en je gaat veelal zelfstandig te werk. Bij BAZ vinden we (persoonlijke) ontwikkeling belangrijk en we bieden daarom veel doorgroeimogelijkheden. Je gaat werken in een team van talentvolle en ervaren modelleurs.

In het kort

Wat jij in huis hebt

Wat jij in huis hebt

Solliciteren
bij BAZ?

Interesse?

Stuur je motivatie en cv naar Gerben Fijn via gfijn@baz.nl. Wanneer je nog vragen hebt over de functie of over BAZ, neem dan contact op met Gerben Fijn via 06 – 22 47 15 97.

Bekijk
onze vacatures

Toch niet helemaal jouw functie? Bekijk onze andere vacatures!

Ben jij al bekend in de bouwwereld of wil je graag een start maken in ons mooie vakgebied? Dan maken we graag kennis met jou! Bekijk onze actuele vacatures en laat ons weten waar je interesse ligt.