Diensten

Onze dienstverlening

Wij ontzorgen in uw bouwproject of bieden specifieke expertise voor uw bouwproces

Sinds de start van BAZ is de bouwwereld enorm geprofessionaliseerd. De komst van specifieke wet- en regelgeving, het volwassen worden van marktpartijen en innovaties in bouwtechnieken hebben daaraan bijgedragen. Ook zorgt de toenemende behoefte aan nieuwe, gedegen vastgoedontwikkelingen, zowel maatschappelijke als commerciële, dat de markt continu in beweging is. 

BAZ volgt alle veranderingen op de voet. U schakelt ons in voor gedegen bouwkundig advies in alle fasen van uw bouwproject of voor meer specifieke expertise voor uw bouwproces.

Onze dienstverlening als uw bouwkundig adviseur:

Modelleren

Wij maken een virtueel ontwerp van uw bouwproject, een zogenaamd 3D-BIM-model. Dit levert esthetische vertaling van de look-and-feel van uw bouwproject op.

Bouw- en investingskosten

BAZ kan doorlopend in het gehele bouwproces bouwkostencalculaties opstellen. Denk aan: een raming, inschrijfbegroting of directiebegroting. Ook voor het screenen van een begroting bent u bij BAZ aan het juiste adres.

Directievoering en projectmanagement

Als directievoerder of projectmanager behartigen wij uw belangen tijdens de voorbereiding en/of uitvoering van uw bouwplannen.

Beheer, onderhoud en exploitatie

Het beheer en onderhoud van uw vastgoed vraagt om lange termijn inzicht. Rekening houdend met uw plannen en wijze van exploitatie.

Open communicatie en grensoverstijgende aanpak

Of het nu gaat om totale advisering of om specifieke diensten, met BAZ heeft u automatisch een oplettend ‘oog’ voor zaken die mogelijk buiten de scope vallen. Wij kennen ons vakgebied van a tot z en signaleren gevraagd en ongevraagd zaken die van invloed zijn op uw bouwplannen. Proactief werken noemen wij dat. Dit kunnen wij doordat onze specialisten regelmatig informeel en formeel met elkaar sparren. Hierdoor weet iedereen wat er speelt binnen BAZ en in ons vakgebied, en vult elkaar aan waar nodig.

Maatschappelijk en commercieel vastgoed

BAZ heeft een lange historie in bouwkundige advisering rondom maatschappelijk vastgoed. Wij adviseren bijvoorbeeld gemeenten, scholengemeenschappen, zorginstellingen en woningbouwverenigingen. Met grote regelmaat zitten wij met hen aan tafel, waardoor onze specialisten goed kunnen inspelen op de behoeften van deze stakeholders. Commerciële organisaties kunnen net zo goed rekenen op onze onafhankelijke en constructief kritische expertise. Wij adviseren onder andere ontwikkelaars, aannemers, architecten en vastgoedinvesteerders bij de ontwikkeling van commercieel vastgoed.

Pontsteiger te Amsterdam

Wonen

Graafschapcollege Doetinchem

Onderwijs

Hotel Jakarta te Amsterdam

Hotel

Eye Filmmuseum te Amsterdam

Cultuur

Leidsche Rijn Blok E1 en E2 te Utrecht

Werken

Meer weten
over BAZ?

Lees meer over onze organisatie of bekijk een selectie van onze projecten.

Een selectie
van ons werk

Rhapsody te Amsterdam

Wonen

Pontsteiger te Amsterdam

Wonen

Graafschapcollege Doetinchem

Onderwijs

Hotel Jakarta te Amsterdam

Hotel

Eye Filmmuseum te Amsterdam

Cultuur

Leidsche Rijn Blok E1 en E2 te Utrecht

Werken

Stadkamer te Zwolle

Cultuur

Wijkcentrum Het Anker te Zwolle

Cultuur

Gemeentehuis te Dalfsen

Overheid

Scheepvaart museum te Amsterdam

Cultuur