Wij zijn BAZ

Onze missie is het volledig ontzorgen van onze opdrachtgevers door het geven van hoogwaardig bouwkundig advies

BAZ staat voor Bouwkundig Adviesbureau Zwolle. We zijn een vakkundig team specialisten en zijn sinds 1994 actief in de bouwwereld. Onze dienstverlening heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld van het visualiseren en calculeren van bouwprojecten naar allround technisch en bouwkundig bouwadvies. Een organische ontwikkeling die aansluit op de groeiende behoeften van onze opdrachtgevers.

Die geven de voorkeur aan een samenwerkingspartner die grensoverstijgend werkt en de verbinding kan leggen met expertisen die additioneel worden ingekocht. Een partner die daarnaast nieuwe innovaties weet te vertalen naar concrete toepassingen in bouwprojecten. Dit alles kunnen wij als geen ander.
Lees meer over
onze dienstverlening.

Onze mensen

Onze hoogwaardige dienstverlening is te danken aan de enorme vakbekwaamheid van onze teamleden. Ontwikkeling van onze medewerkers heeft daarom hoge prioriteit. Net als het halen van veel werkplezier én voldoening uit het werk dat we met z’n allen doen. Hoe wij dit waarborgen? Bij BAZ creëren we veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en krijgen initiatieven alle ruimte om zich te ontplooien. We zijn een platte organisatie en hechten veel waarde aan onze open werkcultuur met directe communicatielijnen. Binnen BAZ zorgen we bovendien goed voor elkaar.

We zijn er trots op dat wij binnen onze teams generaties met elkaar kunnen verbinden. Bevlogen en ervaren specialisten trekken veel op met talentvolle startende adviseurs, wat zorgt voor een natuurlijke kennisoverdracht. Dat is ons antwoord op een markt waarin expertise schaarser wordt, terwijl de behoefte aan vakbekwame specialisten toeneemt.

Ontmoet
onze teamleden

Maak kennis met onze vakspecialisten

In integrale teams of binnen specifieke specialismen werken onze collega’s samen. Ontmoet onze teamleden en neem direct contact op.

Werken
bij BAZ

Wij hebben ruimte in ons team voor (aankomend) bouwkundig specialisten

Ben jij al bekend in de bouwwereld of wil je graag een start maken in ons mooie vakgebied? Dan maken we graag kennis met jou! Bekijk onze actuele vacatures en laat ons weten waar je interesse ligt.