Bouwkunde (BIM-modelleren)

Stage

Bouwkunde (BIM-modelleren)

Volg jij een opleiding bouwkunde op MBO of HBO niveau? Dan hebben wij een stageplek voor jou met het mooiste uitzicht van de regio.

Als stagiaire bouwkunde word je door ervaren collega’s meegenomen in het vak van BIM-modelleur. Je gaat werken met de software van Autodesk Revit en creëert modellen van bouwprojecten. Je bent onderdeel in een team van talentvolle en ervaren modelleurs waar je uitgebreide kennis en ervaring kunt opdoen. Uiteraard krijg je van ons ook alle ruimte om je schoolopdracht uit te kunnen voeren.

Wat je van ons kunt verwachten

Een inspirerende werkplek waarbij je met voldoende uitdaging aan de slag kunt en jezelf kunt ontwikkelen. Bij BAZ vinden we (persoonlijke) ontwikkeling belangrijk.

In het kort

Wat jij in huis hebt

Wat jij in huis hebt

Solliciteren
bij BAZ?

Interesse?

Stuur je motivatie en cv naar Gerben Fijn via gfijn@baz.nl. Wanneer je nog vragen hebt over de functie of over BAZ, neem dan contact op met Gerben Fijn via 06 – 22 47 15 97.

Bekijk
onze vacatures

Toch niet helemaal jouw functie? Bekijk onze andere vacatures!

Ben jij al bekend in de bouwwereld of wil je graag een start maken in ons mooie vakgebied? Dan maken we graag kennis met jou! Bekijk onze actuele vacatures en laat ons weten waar je interesse ligt.